Planinarskim stazama Zlatnog otoka u nedjelju starta iz Punta

Po povratku s pohoda organiziran je ručak, fritaja sa šparogama, za sve sudionike te podjela zahvalnica 

Ove nedjelje, 24. travnja, Planinarsko društvo Obzova organizira planinarski pohod “Planinarskim stazama Zlatnog otoka”, pod pokroviteljstvom Općine Punat. Okupljanje i polazak je predviđen u 9.00 sati ispred ureda Turističke zajednice, Pod topol 2, Punat, a po povratku s pohoda sve sudionike čeka fritaja sa šparogama, kao i zahvalnice društvima za sudjelovanje.

“Posebno nas veseli da vas nakon par godina prisilne pauze možemo pozvati na naš 11. tradicionalni travanjski planinarski pohod “Planinarskim stazama Zlatnog otoka” koji će se ove godine održati pod pokroviteljstvom Općine Punat u nedjelju 24. travnja 2022. Vodiči našeg planinarskog društva vodit će vas do najvišeg vrha otoka, Obzove, KT HPO 15.1 odakle ćete moći uživati u atraktivnim vidicima. Organizirane su tri moguće staze, raznih težina (za A, B i C grupu)”, kažu organizatori.

“Po povratku s pohoda organiziran je ručak, fritaja sa šparogama, za sve sudionike te podjela zahvalnica društvima za sudjelovanje. Ne zaboravite knjižicu našeg pohoda u koju ćemo vam utisnuti pečat, a vjernim planinarima i dati poklon za 5 ili 10 sakupljenih godina. Molimo najavu vašega dolaska do 19.04.2022. na mail pdobzova@gmail.com zbog što kvalitetnije organizacije. Veselimo se zajedničkom planinarenju i druženju”, kažu iz Planinarskog društva Obzova.

error: Content is protected !!