Otvorene prijave za 109. Plivački maraton Šilo – Crikvenica

CRIKVENICA – Otvorene su prijave za 109. Plivački maraton Šilo – Crikvenica. Zainteresirani se natjecatelji moraju prijaviti propisanom on-line prijavnicom, koja se nalazi na web adresi https://forms.gle/D6DBrswoNqUZ5wmA6. Krajnji rok za prijavu je četvrtak 8. kolovoza, a nakon toga prijave neće biti moguće. Za sudjelovanje na maratonu potrebno je uplatiti nepovratnu kotizaciju (najkasnije do petka, 9. kolovoza). Kootizacija do kraja srpnja iznosi 120 kuna, a nakn toga 200 kuna.

Natjecatelj koji je platio kootizaciju za 108. plivački maraton (2018.) ima pravo na 50 posto popusta prilikom prijave na 109. plivački maraton. Sudionici s prebivalištem na području Grada Crikvenice nisu obvezni platiti kootizaciju.

Maraton se tradicionalno pliva 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe, zaštitnice Crikvenice. Dužina plivačke staze iznosi 3.500 metara. Start je u deset sati u Šilu na otoku Krku, a cilj u centru Crikvenice, na vanjskome zidu Gradskoga plivališta. Maraton se boduje za natjecanja CRO-CUP-a, Hrvatskoga saveza daljinskog plivanja. Svi plivaju istodobno, ali se rezultati ocjenjuju odvojeno, i to u 18 kategorija.

Organizator 109. Plivačkoga maratona Šilo – Crikvenica je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji: Grad Crikvenica, Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, Primorsko-goranska županija, Županijska lučka uprava Crikvenica, Županijska lučka uprava Krk, Hostel Karlovac, Eko-Murvica i Jadran Crikvenica.

Autor: Anto Ravlić / Tunera.info

error: Content is protected !!