Oni čine razliku: Marina Punat donirala novi defibrilator puntarskoj ambulanti

Donacijom defibrilatora lokalnoj ambulanti, Marina Punat je izravno doprinijela poboljšanju razine hitne skrbi dostupne u Puntu za veću sigurnost i zdravlje stanovnika, kao i turista

Dugi niz donacija Marina Punat grupa danas je nastavila na najbolji mogući način – donacijom novog defibrilatora puntarskoj ambulanti. Riječ je o donaciji koja može spasiti život i bez sumnje će imati velik značaj u budućim hitnim intervencijama.

“Izuzetno je važna što bolja opremljenost medicinskih timova u kritičnim situacijama. Hitnoće mogu nastati iznenada, a pristup potrebnim uređajima i resursima može značiti razliku između života i smrti. Donacija marine svjedoči o stalnom angažmanu za dobrobit članova lokalne zajednice.

Defibrilator je vitalan medicinski uređaj koji se koristi za primjenu životno važnih električnih udara osobama koje pate od srčanog zastoja. Uređaj ima ključnu ulogu u obnavljanju redovitog srčanog ritma i povećanju izgleda za preživljavanje. Donacijom defibrilatora lokalnoj ambulanti, Marina Punat je tako izravno doprinijela poboljšanju razine hitne skrbi dostupne u Puntu za veću sigurnost i zdravlje stanovnika, kao i turista”, objavili su iz Marine Punat.

error: Content is protected !!