Odličnim nastupom Atma Mundi Ensemble započeli Sunday Jazz & World music seriju koncerata

Zoran Majstorović  s krčkom je publikom posebno dobro “kliknuo” zahvaljujući upravo Sunday Jazz & World music koncertima koji su ove godine ušli u uspješnu drugu sezonu

Prvi od pet zakazanih Sunday Jazz & World music koncerata održan je sinoć u Kući dubašljanske baštine u Malinskoj, gdje je nastupio odličan Atma Mundi Ensemble.

Predvođeni kompozitorom i multiinstrumentalistom Zoranom Majstorovićem kojega krčka publika već dobro poznaje, glazbom su ispunili ambijent savršen za ovakav intiman tip koncerta s manjim brojem gledatelja.

Inače, prvi album »Waters and deserts« Atma Mundi Ensemble objavili su 2014. godine, a njihov album »The Road to Skitacha« dobio je nagradu Hrvatskog društva skladatelja kao najbolje skladateljsko ostvarenje u hrvatskoj jazz glazbi za 2016. godinu.

Zoran Majstorović na hrvatskoj glazbenoj sceni poznat je kao dobitnik niza Porina i drugih nagrada, a s krčkom je publikom posebno dobro “kliknuo” zahvaljujući upravo Sunday Jazz & World music koncertima koji su ove godine ušli u uspješnu drugu sezonu.

error: Content is protected !!