Odlični rezultati krčkih streličarki na turniru Kupa mladih

U organizaciji SK Tigrovi, 2. lipnja u Rakitju je organiziran drugi turnir vanjske sezone Kupa mladih, s kvalifikacijskim i eliminacijskim krugovima.

Uslijed prošlotjednih vremenskih nepogoda, FIELD turnir koji se trebao održati na susjednom terenu prethodnog dana je odgođen, no mlade streličare u nedjelju je dočekao vedar dan i uredno pripremljen niz meta.

Maura kal su predstavljale 3 streličarke: krčka Ukrajinka Khrystyna Pylypenko, te sestre Vanja i Vida Milovčić iz Vrbnika. Sve tri nastupile su u kategoriji djevojčica ispod 13 godina na golom luku.

U kvalifikacijama po ukupnom broju bodova Vida se plasirala na drugo mjesto, Vanja na treće a Khrystyna na četvrto.

Sljedeći dio turnira pucale su mečeve, gdje je Vida prvi protiv sestre dobila a drugi protiv prvoplasirane streličarke iz Rijeke izgubila, te ponovo završila na drugoj poziciji.

Khrystyna i Vanja vodile su vrlo zanimljivu borbu. Khrystyna ja prve dvije serije vodila, no Vanja je zatim rezultat izjednačila i vratila koncentraciju s kojom je vodila i u kvalifikacijama. Ipak, pokazala je vrlo lijepu gestu te nakon turnira pozvala Khrystynu na zajedničko fotografiranje s jedinstvenom medaljom.

error: Content is protected !!