Objavljen Javni poziv za dodjelu nagrada Općine Omišalj

Na fotografiji: Prošlogodišnji dobitnici

Godišnja nagrada Općine Omišalj je javno priznanje koje se dodjeljuje domaćoj ili stranoj fizičkoj ili pravnoj osobi za postignuće i doprinos koji su od osobitog značaja za Općinu Omišalj

Na web stranici Općine Omišalj objavljen je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada Općine Omišalj u 2021. godini.

Riječ je o nagradi za životno djelo i godišnjim nagradama koje se dodjeljuju za postignuća značajna za Općinu Omišalj.

Nagrada Općine Omišalj za životno djelo je javno priznanje koje se dodjeljuje fizičkoj osobi za cjelokupno postignuće na unapređivanju znanosti, gospodarstva, zaštite okoliša, zdravstva i socijalne skrbi, sporta, umjetnosti, kulture, odgoja i obrazovanja i drugih oblika društvenog života koje predstavlja izuzetan doprinos razvitku i ugledu Općine Omišalj.

Godišnja nagrada Općine Omišalj je javno priznanje koje se dodjeljuje domaćoj ili stranoj fizičkoj ili pravnoj osobi za postignuće i doprinos koji su od osobitog značaja za Općinu Omišalj iz područja znanosti, gospodarstva, zaštite okoliša, zdravstva i socijalne skrbi, sporta, umjetnosti, kulture, odgoja i obrazovanja ili drugih djelatnosti ostvareno tijekom posljednje dvije godine koje prethode godini u kojoj se dodjeljuje nagrada.

Postupak prijave i potrebnu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

error: Content is protected !!