NK Ošk Omišalj gostuje na Kantridi kod NK Lokomotive

Braća Sharbini ponovno će zaigrati u istom dresu u jednoj službenoj utakmici na Stadionu Kantrida nakon 2009. godine i prelaska u HNK Hajduk

U subotu 10. rujna u 17 sati igra se 2. kolo 4. nogometne lige nogometnog središta Rijeka. NK Ošk Omišalj gostuje na Kantridi kod NK Lokomotive. Nakon uspješnog ulaska u sezonu i punog plijena iz prve utakmice, crveno-bijeli pod vodstvom trenera Branka Panića gostuju pod legendardnim stijenama.

Postoji još jedna zanimljivost vezana za navedenu utakmicu. Braća Sharbini ponovno će zaigrati u istom dresu u jednoj službenoj utakmici na Stadionu Kantrida nakon 2009. godine i prelaska u HNK Hajduk.

“Nadamo se lijepom broju gledatelja i dobroj atmosferi”, Dino Turčić,  izvršni direktor NK Ošk Omišalj.

Uoči utakmice, trojica bivših igrača Rijeke poručuju da protivniku neće biti lako. Zanimljivo, posljednja zajednička prvoligaška utakmica u dresu Rijeke braći Sharbini bila je također protiv Lokomotive, ali one zagrebačke, u prvom kolu sezone 2009/2010. Utakmica je završila 6:0 za Rijeku a braća Anas i Ahmad su ravnomjerno podijelili svih 6 golova. Prije 11 mjeseci na Kantridi također su igrali u susretu ove dvije momčadi.

“Stoga, pozivamo sve na željno iščekivani derbi ove subote, kada ćemo sve ljubitelje našega kluba iznenaditi razinom pripremljenosti i željom da pobijedimo protivnika. Ljubitelji  nogometa, ide zagrijavanje do krajnjih granica! Vidimo se u subotu u 17:00 sati na stadionu Kantrida”, kažu iz NK Ošk Omišalj.

error: Content is protected !!