Nezaboravna avantura na Krku: otvoren prvi ESCAPE ROOM u srcu grada!

Otok Krk bogatiji je za još jednu nevjerojatnu atrakciju koja će testirati vaše vještine rješavanja zagonetki, ali i vašu hrabrost

Prvi escape room na otoku Krku, smješten u samom centru grada Krka, Mad Riddle Escape Room nudi tematske sobe koje ne samo da spajaju zabavu, strah i uzbuđenje, već vas uvode u svijet uzbudljivih priča i izazova gdje ćete upravo vi biti glavni junaci!

Putovanje kroz tematske sobe

Neovisno jeste li fan horor filmova ili zaljubljenik u svijet Harryja Pottera, Mad Riddle pruža nezaboravno iskustvo kroz dvije jedinstvene tematske sobe

Ukleti hotel Overlook

Za one koji uživaju u horor filmovima, soba inspirirana kultnim filmom “The Shining” nudi neponovljivo i napeto iskustvo. Dok se suočavate s duhovima prošlosti i prijetnjama koje vrebaju iza svakog ugla vaš je cilj pobjeći prije nego što vrijeme istekne i izbjeći sudbinu Dannyja i Wendy Torrancea. Zaronite u svijet “The Shininga” i doživite uzbuđenje na potpuno novoj razini.

Bijeg iz Azkabana

Za ljubitelje čarolije, ova soba vodi igrače u svijet Harryja Pottera. U ovoj uzbudljivoj avanturi, sudionici će se suočiti s izazovom bijega iz najzloglasnijeg čarobnjačkog zatvora kroz rješavanje pažljivo osmišljenih zagonetki. Svaka zagonetka je osmišljena da izazove vašu kreativnost i logičko razmišljanje. Hoćete li uspjeti pomoći Harryju Potteru i njegovim prijateljima prije nego što bude prekasno?

Igre traju 60 minuta i namijenjene su grupama od 2 do 6 igrača.

Nezaboravno iskustvo za sve

Mad Riddle stvoren je za sve generacije. Bilo da ste obitelj u potrazi za novom avanturom, grupa prijatelja koja traži uzbuđenja ili poslovni tim koji želi ojačati suradnju, njihove tematske sobe su savršena destinacija za svaku prigodu. Idealan je izbor i za proslavu rođendana ili djevojačke zabave, pružajući nezaboravne trenutke i uspomene.

“Naša je misija pružiti jedinstveno iskustvo koje će posjetiteljima ostati dugo u sjećanju. Svaka soba je pažljivo osmišljena kako bi igrače uvela u potpuno novi svijet, prepun izazova i uzbuđenja. Želimo da naši gosti, surađujući i rješavajući zagonetke, osjete adrenalin i dodatno se povežu. Bilo da dolazite s obitelji, prijateljima ili kolegama, Mad Riddle je mjesto gdje se stvara čarolija i gdje avantura ne prestaje”, ističe Mad Riddle ekipa.

Radno vrijeme je svaki dan od 10 do 23 h.

 

Unaprijed rezervirajte svoj termin putem službene web stranice ili telefonski na 099 463 1957 kako biste osigurali svoje mjesto.

Za dodatne informacije, rezervacije i upite posjetite web stranicu: https://madriddle.com

Mad Riddle: Unlock the mistery, escape the ordinary!

error: Content is protected !!