Mažoretkinje otoka Krka krenule s treninzima i upisima novih članica

Mažoretkinje otoka Krka pozivaju sve djevojke i djevojčice od 4 – 25 godina da im se pridruže i da zajedno s njima stvaraju nove uspomene.

Mažoretkinje otoka Krka krenule su s održavanjem svojih redovnih treninga, a prve grupe su svoje treninge već odradile tijekom ponedjeljka. Djevojke su protekla 3 mjeseca bile na prisilnom odmoru, a sve zbog aktualne situacije s koronavirusom.

Cijela situacija s koronavirusom zadala je puno glavobolje ovim mladim otočankama. Osim što u proteklih godinu dana čak 5 mjeseci nisu smjele održavati redovne treninge, djevojke su morale odgoditi i dvije velike turneje. Radi se o turnejama u London i New York kojima su se djevojke izuzetno veselile. Moramo podsjetiti da su djevojke prije koronakrize tj. tijekom 2019. godine gostovale u 15 gradova diljem Europe, a neki od tih gradova su Barcelona, Rim, Monte Carlo, Nica…

London i New York će pričekati da se smiri situacija s koronavirusom, a u međuvremenu Mažoretkinje otoka Krka pozivaju sve djevojke i djevojčice od 4 – 25 godina da im se pridruže i da zajedno s njima stvaraju nove uspomene.

Sve informacije vezane za upise mogu se dobiti putem njihove Facebook stranice: Mažoretkinje otoka Krka, putem maila: mazoretkinje.otoka.krka@gmail.com ili na 098 – 260 608.

Dobrodošli su svi koji vole ples, dobru zabavu, natjecanja i putovanja.

sdr

error: Content is protected !!