Maškarani šator u Crikvenici otvara vrata, na prvoj fešti zasvirat će Grooversi i Trend

Velika i Dječja povorka, vrhunac crikveničkih maškara, na rasporedu su u nedjelju, 29. siječnja. Za zabavu, pjesmu i ples će se pobrinuti glazbeni sastavi Koktelsi i Trend

CRIKVENICA Maškarani šator u Crikvenici otvara vrata u subotu. Zabava u šatoru na Trgu Stjepana Radića počinje maškaranim pikado turnirom u 15 sati. U večernjim satima počinje prva maškarana zabava. Na pozornicu će se popeti  Grooversi i Trend. Zadatak je maškara, kako ove tako i svake subote, da budu maštovite jer će najkreativnije maske, pojedinačne i grupne, biti nagrađene. Nedjelja u šatoru je rezervirana za najmlađe, uz čajanku, tombolu i animacije.

Velika i Dječja povorka, vrhunac crikveničkih maškara, na rasporedu su u nedjelju, 29. siječnja. Za zabavu, pjesmu i ples će se pobrinuti glazbeni sastavi Koktelsi i Trend.

Kako bi vrijeme između dvaju vikenda prošlo što brže i veselije, pobrinuli su se i ugostitelji, trgovci i frizeri s područja Crikveničke rivijere, koji će biti zaslužni za osmijehe na mnogim licima. Naime, u sklopu Vesele maškarane škrinjice, mogu se iskoristiti brojne pogodnosti, kao što je 10 posto popusta u nekom od ugostiteljskih objekata za maškarane goste ili besplatna treća frizura u frizerskim salonima. Detalji o blagu koje skriva Vesela maškarana škrinjica možete pronaći na letku Maškare 2023. i na  www.maskare.net, gdje se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme održavanja manifestacije. Posjetite i Facebook stranicu Maškare Crikvenica jer je i tamo uzbudljivo.
Čitanjem duhovite šentence, teksta koji opisuje događanja u protekloj godini, 22. će veljače započeti simbolično suđenje lutku mesopustu, krivcu za sve nedaće i poteškoće u protekloj godini te će naposljetku biti spaljen.

error: Content is protected !!