Marina Punat donirala vrijedan aspirator puntarskoj ambulanti

“Nadamo se da će ovaj naš skroman doprinos barem malo pomoći u radu medicinskog osoblja i donijeti olakšanje ljudima koji imaju zdravstvene teškoće”, poručila je direktorica Marine Punat Renata Marević

Ordinacija opće medicine dr. Mire Bušljete u Puntu od ovoga je tjedna bogatija za vrijedan medicinski uređaj: aspirator – vakum pumpu, koji je ambulanti donirala Marina Punat.

Riječ je o uređaju vrijednom nešto više od 8 tisuća kuna, koji je dr. Miru Bušljeti i sestri Andreji Turković uručila direktorica društva Marina Punat d.o.o. Renata Marević.

“Riječ je o uređaju koji služi za pomoć pri akutnim resporatornim problemima pacijenata, a inicijativa za nabavu ovakvog jednog uređaja pokrenuta je na prijedlog gospođe Andreje Turković, medicinske sestre u ordinaciji dr. Mire Bušljete. Narav njihove profesije jest pomoć ljudima, oni se u svom poslu na dnevnoj razini susreću sa raznim tegobama pacijenata. Nadamo se da će ovaj naš skroman doprinos barem malo pomoći u radu medicinskog osoblja naše ambulante i donijeti olakšanje ljudima koji imaju zdravstvene teškoće te vrste koju ovaj uređaj može ublažiti”, rekla nam je direktorica Marine Punat Renata Marević.

Najnovijom je donacijom nastavljena hvalevrijedna praksa niza vrijednih donacija ove puntarske tvrtke, a ovaj će uređaj nesumnjivo biti od velike važnosti osobito u pandemijskim okvirima s kojima se svijet, pa i otočne zajednice u današnje vrijeme susreću.

error: Content is protected !!