Malinska: Humanitarna masterclass art&wine radionica by Maria Kononov

Radionica i zajedničko druženje su humanitarnog karaktera, kako bi financijski pomogli našoj otočanki Ivani Berković u njenoj borbi za zdravlje, poručuju organizatori iz Udruge Mali dub

U četvrtak 2. svibnja 2024. s početkom od 18h u DUBoak-u u Malinskoj održat će se humanitarna, besplatna masterclass radionica ART&WINE s umjetnicom Marijom Kononov.

Ovom prilikom moći ćete uživati u izložbi slika ove međunarodno poznate umjetnice, ugodnom ambijentu i glazbi, degustaciji vina i presnaca, a upoznat ćete i maritimni interpretacijski centar kao i bogatu pomorsku baštinu ovoga kraja – te otkriti vlastite slikarske vještine!

Radionica i zajedničko druženje su humanitarnog karaktera i zbog toga je najbitnije da te večeri prikupimo što veća novčana sredstava kako bi financijski pomogli našoj otočanki Ivani Berković u njenoj borbi za zdravlje, poručuju organizatori iz Udruge Mali dub.

Nažalost, Ivana već tri godine boluje od trostrukog raka dojke, koji je metastazirao na mozak, limfe i pluća. Ivana je dobila priliku liječiti se u Turskoj, u klinici Acibadem, terapijom koja odgovara njenoj vrsti tumora, a njeno liječenje je vrlo skupo.

“Prikupljanje sredstava za Ivanino liječenje će biti vrlo transparentno (što nam je vrlo bitno) stoga ćemo iste večeri prebrojiti prikupljena sredstva te ih preko bankovnog računa udruge uplatiti na Ivanin račun, uz prateću objavu na društvenim mrežama Udruge Mali dub”, poručuju organizatori.

“Ovim putem, već sada, u ime naše udruge Mali dub kao organizatora, želimo zahvaliti Ivici Brusiću Bruji koji će te večeri također biti prisutan, Kući vina Ivan Katunar i Frajoni na donacijama vina, pekari Vrbnik na donaciji presnaca i naravno umjetnici Mariji Kononov kao i timu DUBoak-a”, poručuju iz udruge.

error: Content is protected !!