Kulturni Dobrinj okreće na pozitivu: Glazbena poslastica za sve željne plesa

Dobrinj Winter Session je dio projekta Kulturni Dobrinj koji je pokrenula nekolicina entuzijasta, članova Kulturnog društva Dobrinj

Kulturno društvo Dobrinj i Mixmag Adria predstavljaju DOBRINJ WINTER SESSION 2020., glazbenu poslasticu koja spaja glazbu i ljepote ovog dijela otoka Krka.

“Dobrinj winter session je realiziran u partnerstvu sa portalom Mixmag Adria kao Live Session koji u ovo pandemijsko i zimsko vrijeme prikazuje prirodne ljepote koje nas okružuju ali i osviještenost o tome kako su glazba i kultura općenito, kao i fizička aktivnost neizostavni dio života svih nas, bez obzira na sve što nam se u određenim trenucima događalo. Na sve nevolje koje je 2020. stavila pred nas odgovaramo samo pozitivom, dobrom glazbom i promocijom kulture”, kažu organizatori i dodaju:

“Rasplešite se u ovo blagdansko vrijeme u svojim domovima i uživajte u prekrasnom pogledu na naše malo mjesto u centru otoka – Dobrinj!”

Dobrinj Winter Session je dio projekta Kulturni Dobrinj kojeg je pokrenula nekolicina entuzijasta, članova Kulturnog društva Dobrinj, iz prekrasnog pitoresknog mjesta na otoku Krku u suradnji sa Općinom Dobrinj i Turističkom zajednicom Općine Dobrinj.

Live stream na rasporedu je u srijedu, 23.12.2020. u 16:00 na facebook stranicama Kulturni Dobrinj i Mixmag Adria.

error: Content is protected !!