Krk: Razbijao i galamio, teško ozlijedio 61-godišnjaka pa napao i trojicu policajaca

Teško je ozlijedio 61-godišnjaka, za vrijeme vožnje u policijskom vozilu fizički je napao dvojicu policijskih službenika, a po dolasku u policijsku postaju napao je i trećeg policajca

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta u suradnji s Policijskom postajom Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela napada na službenu osobu, oštećenja tuđe stvari i teške tjelesne ozljede.

Naime, spomenuti je u nedjelju, 22. listopada u večernjim satima u ugostiteljskom objektu na području otoka Krka narušavao javni red i mir tako što je verbalno napao 21-godišnju hrvatsku državljanku potom joj razbivši mobilni uređaj materijalno je oštetivši za oko 600 eura.

Potom je bacao inventar (posuđe) u vlasništvu objekta te mu je tada pristupio 61-godišnji hrvatski državljanin upozorivši ga da se smiri. Osumnjičenik je tada fizički napao 61-godišnjaka zadavši mu teške tjelesne ozlijede.

Po dolasku na mjesto događaja policijski službenici su ga priveli i odveli u službeno policijsko vozilo radi dovođenja u policijsku postaju zbog kriminalističkog istraživanja.  Osumnjičenik je za vrijeme vožnje u policijskom vozilu fizički napao dvojicu policijskih službenika.

Policijski službenik je potom zaustavio vozilo i zatražio pomoć drugih policijskih službenika koji su ubrzo pristigli te su osumnjičenika priveli u policijsku postaju koji je po dolasku tada fizički napao još jednog policijskog službenika.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

error: Content is protected !!