Krk na team buildingu gradova projekta „72 sata bez kompromisa“

Projekt „72 sata bez kompromisa“ će se ove godine održati  od 14. do 17. listopada. Na Krku uskoro počinju prijave akcija po ustanovama/udrugama

Nacionalni susret predstavnika gradova volonterskog projekta za mlade „72 sata bez kompromisa“ održao se u Osijeku od 14. do 16. svibnja, a domaćin je ove godine bio SKAC Osijek. Sudjelovalo je 10-tak gradova iz cijele Hrvatske, od Dubrovnika, preko Splita, Sinja, Zadra, Rijeke, Krka, Siska, Zagreba, Križevaca, Suhopolja do Osijeka.

Predstavnici Krka bili su Sanja Bjelobradić, voditeljica tima za akcije, Lucija Depikolzvane, voditeljica promocijskog tima te Robert Brozić, voditelj projekta na Krku. Inače, organizator projekta u Krku je Caritas Biskupije Krk, koji je okupio nekolicinu mladih volontera, a koji su odgovorni za organizaciju projekta na Krku.

“Uz slavonsku finu kuhinju i duhovnu pratnju patera Ikea Mandurića, u radnoj, opuštenoj i veseloj atmosferi, predstavnici gradova međusobno su se upoznali i izmijenili svoja dosadašnja iskustva provođenja projekta. Nacionalno vijeće vodilo je radionice te je nakon evaluacije prošlogodišnjeg projekta te strategiranja ovogodišnjeg, domaćin pripremio iznanađenje za sve sudionike u veslačkom klubu na Dravi gdje su volonteri iskušali svoje veslačke sposobnosti”, javlja Robert Brozić, voditelj projekta u Krku.

Ovim team buildingom dodatno su obogaćeni i osnaženi i organizatori projekta u Krku te su već ozbiljno počeli s pripremama za projekt „72 sata bez kompromisa“, koji će se ove godine održati  od 14. do 17. listopada. Na Krku uskoro počinju prijave akcija po ustanovama/udrugama, a više o projektu može se pročitati na službenoj stranici www.72sata.hr. Krčani imaju i svoj instagram profil @72sata.krk, gdje se mogu pronaći sve aktualne informacije vezane uz projekt na Krku, kao i email krk@72sata.hr, na koji se može javiti s prijedlogom za akciju.

 

 

 

error: Content is protected !!