Krk: Kampirao na plaži, izvrijeđao komunalnu djelatnicu pa zaradio prekršajnu prijavu

Policija ga sumnjiči da je 5. srpnja oko 6.20 sati na plaži na području otoka Krka vrijeđao službenu osobu, odnosno djelatnicu koja je u svojstvu komunalnog redara obavljala poslove nadzora osoba koje kampiraju na javnoj površini

Hrvatski državljanin u dobi od 40 godina prekršajno je prijavljen zbog počinjenja prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, policija ga sumnjiči da je 5. srpnja oko 6.20 sati na plaži na području otoka Krka vrijeđao službenu osobu, odnosno djelatnicu koja je u svojstvu komunalnog redara obavljala poslove nadzora osoba koje kampiraju na javnoj površini. Nakon što ga je obavijestila da je počinio  navedeni prekršaj za koji propisana kazna u iznosu nešto većem od 66 eura, započeo je s vrijeđanjem te se udaljio s mjesta događaja.

Pronašli su ga policijski službenici krčke policije te mu je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja određena mjera opreza i protiv njega je podnijet optužni prijedlog  nadležnom općinskom sudu kojim se predlaže izricanje novčanu kaznu u iznosu od 700 eura zbog počinjenja prekršaja iz domene javnog reda i mira – vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe.

error: Content is protected !!