Krk Granfondo 2024: 82 kilometra uzbudljive utrke Zlatnim otokom

S polaskom iz šarmantnog Punta, sudionici će voziti prema gradu Krku, nakon čega ruta nastavlja kroz idilična mjesta Malinske, Njivica, Omišlja, Dobrinja, Vrbnika, a zatim prema Baški istražujući raznolik krajolik i kulturno bogatstvo otoka

Ovog proljeća, u subotu, 27. travnja 2024. upustite se u jedinstvenu biciklističku avanturu – pridružite se Krk Granfondo 2024, uzbudljivoj utrci koja pokriva slikovitu rutu dugu 82 kilometra. Ova zadivljujuća vožnja odvest će vas kroz neke od najčarobnijih krajolika na otoku i pružiti nezaboravno iskustvo raznolikih terena otoka Krka. S polaskom iz šarmantnog Punta, sudionici će voziti prema gradu Krku, nakon čega ruta nastavlja kroz idilična mjesta Malinske, Njivica, Omišlja, Dobrinja, Vrbnika, a zatim prema Baški istražujući raznolik krajolik i kulturno bogatstvo otoka.

Krk Granfondo uključuje vožnju otokom Krkom koja predstavlja očaravajuću kombinaciju obalnih dijelova, planinskog terena, bujnih pašnjaka i livada. Utrka donosi nesvakidašnje iskustvo, osiguravajući sigurnu i ugodnu vožnju za sve sudionike. Startna i ciljna točka ovog uzbudljivog biciklističkog događaja je Falkensteiner Hotel Punat. Smješten u srcu Punta, hotel gostima pruža besprijekoran spoj modernih sadržaja i lokalnog šarma. U sklopu Krk Granfondo 2024 utrke, sudionici će imati priliku istražiti Punat i cijeli otok Krk. Od povijesnih znamenitosti do slikovitih krajolika, Krk nudi mnoštvo atrakcija u kojima posjetitelji mogu uživati. Ovaj izuzetan biciklistički događaj provodi se u suradnji s Hrvatskim biciklističkim savezom i prestižnim Granfondo World Tourom, osiguravajući vrhunski doživljaj utrke za sve sudionike.

ULTIMATE CYCLING EXPERIENCE
NAGRADE:
Muška konkurencija
1.Mjesto – 4 noći u Falkensteiner Hotel Punat za 2 osobe
Ženska konkurencija
1.Mjesto – 4 noći u Falkensteiner Hotel Punat za 2 osobe

ZONE OKRIJEPE
Na predjelu staze prije izlaska kod Omišlja, te na vrhu prijevoja Treskavac biti će postavljene zone okrijepe na kojima će se sudionicima nuditi vodu i izotonični napitci.

Svi detalji dostupni su OVDJE.

error: Content is protected !!