Krk Etno Fest: Pul Kaštela 2022.

Krk Etno Fest 2022 održat će se 16. i 17. lipnja na Sceni Zidine, poznatoj lokaciji u gradu Krku gdje se redovito održavaju ljetne priredbe

Nakon više nego uspješnog prvog izdanja, Krk Etno Fest dobiva svoj nastavak. U festivalskom formatu od dva dana krčkoj, ali i široj publici, predstaviti će se aktualna imena s etno – world – jazz – blues – folk scene.

Na ovogodišnjem će izdanju premijerno nastupiti trio “Franolić Ćulap Gabrić”, a poseban nastup pripremaju velikani hrvatske etno scene – “Afion”. Riječki bend “Če bo bo če na na” s napjevima Balkana otvaraju sam festival, dok ga world progressivci iz Zagreba “Doringo” zatvaraju.

Krk Etno Fest 2022 održat će se 16. i 17. lipnja na Sceni Zidine, poznatoj lokaciji u gradu Krku gdje se redovito održavaju ljetne priredbe, preciznije uz OŠ Fran Krsto Frankopan, za razliku od prošle godine kada se festival premijerno održao na trgu Kamplin.

Krk Etno Fest: Pul Kaštela organiziraju riječki Distune promotion u suradnji s udrugom Kreativni Krk i dio je akcije Ministarstva kulture i medija te Hrvatske glazbene unije “Jer svirati se mora 2″. Financijski je podržan i od od strane Grada Krka, HUZIPa i TZ Grada Krka. Vizulani identitet potpisuje dizajnerski dvojac iz Zagreba, Radnja.

Ulaznice po cijeni od 60,00 kuna u pretprodaji, 75 kuna na dan događaja te 100 kuna za festivalske ulaznice dostupne su na prodajnim mjestima Dallas music shopa Rijeka i sustava Entrio.

PROGRAM

četvrtak, 16.6.

20.30h Če bo bo če na na
21.30h Afion

petak, 17.6.

20.30h Trio Franolić Ćulap Gabrić
21.30h Doringo

error: Content is protected !!