Kreativni Krk donosi novu radionicu sviranja klavira

Termini se usklađuju po dogovoru i održavaju se jednom tjedno u trajanju od 90 minuta, a škola će početi početkom veljače. Grupe polaznika formiraju se do najviše pet polaznika u grupi

Pozivaju se školarci svih uzrasta da upišu NOVI program – radionicu sviranja klavira udruge Kreativni Krk.

U prostoru udruge Kreativni Krk, okruženi profesionalnom opremom, polaznici će na zabavan i učinkovit način učiti i razvijati vještine sviranja klavira. Radionica sviranja klavira primijenit će specifičan pristup učenju sviranja klavira s kombinacijom sviranja akorda, glavne melodije uz osnovne prstomete te razvijanjem temeljne sviračke tehnike. Polaznici će na radionicama savladavati i osnove teorije glazbe te njihovu praktičnu primjenu na odabranoj pjesmi. Fokus radionice stavljen je na sviranje po sluhu, skupno muziciranje i glazbeno povezivanje polaznika radom u manjim grupama. Cilj ovog programa je razvijanje glazbene osobnosti polaznika, osnovne sviračke tehnike klavira te samopouzdanja u daljnjem bavljenju glazbom.

Neke od aktivnosti uključuju: iskustvo javnog nastupa i sviranja preko razglasa, koncerte, snimanja u profesionalnom studiju, osmišljavanje vlastitih aranžmana i pjesama, gostovanja raznih predavača, formiranje benda, sudjelovanje u snimanju božićnih pjesmama i još mnogo toga.

Predavač i voditelj radionice je akademski glazbenik Jurica Goja.

Termini se usklađuju po dogovoru i održavaju se jednom tjedno u trajanju od 90 minuta, a škola će početi početkom veljače. Grupe polaznika formiraju se do najviše pet polaznika u grupi.

Za sve detalje i informacije oko upisa, nazovite broj telefona 0923319441 (Luka Adžić-Kapitanović, voditelj udruge) ili se javite putem maila na kreativnikrk@gmail.com

error: Content is protected !!