Krčkim umirovljenicima uskrsnice od 200 kuna, zahtjevi se zaprimaju do 15. travnja

Zahtjevi će se zaprimati od 29. ožujka do 15. travnja ove godine, a prethodno navedeni iznos potom će se poštanskom uputnicom proslijediti na adrese prebivališta podnositelja zahtjeva

Temeljem Zaključka Kolegija gradonačelnika održanog 14. ožujka 2022. godine, svim umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Krka s navršenih 80 godina, a koji nisu članovi udruga umirovljenika Grada Krka i Poljica-Šotovento, u povodu nadolazećih uskršnjih blagdana, dodijelit će se uskrsnice u vrijednosti od 200,00 kn.

Uskrsnicu se može zatražiti putem e-maila: andreana.gluvakovic@grad-krk.hr ili telefonskim putem: 051/401-120, odnosno poštom slanjem zahtjeva na adresu Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk ili osobnom predajom zahtjeva u Prisarnicu Grada Krka, s time da sam zahtjev mora sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime podnositelja zahtjeva, mjesto i adresu prebivališta, datum rođenja, OIB broj te kontakt podatke (broj mobitela/telefona). Zahtjevi će se zaprimati od 29. ožujka do 15. travnja ove godine, a prethodno navedeni iznos potom će se poštanskom uputnicom proslijediti na adrese prebivališta podnositelja zahtjeva.

Sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podatak (NN 42/18) prikupljeni podatci koristit će se u Odsjeku za društvene djelatnosti te Odsjeku za proračun i financije Grada Krka isključivo u svrhu isplate uskrsnice.

Izvor: Grad Krk
error: Content is protected !!