Krčki most zbog olujnog vjetra zatvoren za I. skupinu vozila, kolona je do Njivica

Zbog radova na mostu i ograničenja, stvaraju se kilometarske gužve na području otoka Krka. Oko 12 sati, kolona u smjeru Krčkog mosta formirala se već kod Njivica

Loše vrijeme ove je nedjelje donijelo nove probleme na prometnicama otoka Krka.

Na Krčkom mostu, zbog olujnog vjetra, na snazi zabrana je prometa za I. skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom).

Istovremeno, zbog radova na mostu i ograničenja, stvaraju se kilometarske gužve. Oko 12 sati, kolona u smjeru Krčkog mosta formirala se već kod Njivica.

Radovi na sanaciji prijelaznih naprava na prometnoj traci u smjeru kopna, na Krčkom mostu, započeli su 10. listopada i trajat će do 26. listopada. Za vrijeme trajanja radova, u prilazu zoni radova je zatvorena prometna traka u smjeru kopna, a promet se vodi naizmjence prometnim trakom u smjeru otoka.

“Privremena regulacija prometa će uključivati i semaforizirani sustav, a intervali će se prilagođavati u skladu s opterećenjem prometa. Prema potrebi će se vršiti i ručno reguliranje prometa”, najavljeno je iz HAC-a.

error: Content is protected !!