Krčki karatisti sudjelovali na Youth League Poreč 2023.

Sam nastup i neke izborene borbe automatski nose bodove u izbornom procesu za Europsko prvenstvo, koje će se održati iduće godine

U Poreču se od 28.06 do 02.07.2023. održala svjetska liga u karateu pod nazivom Youth League Poreč 2023, koja je okupila preko 3000 natjecatelja, između kojih je nastupilo i 6 natjecatelja Karate Kluba Krk.

“Iako smo ovoga puta ostali bez osvojenih rezultata, svaki od natjecatelja se maksimalno potrudio te dao sve od sebe u borbi.
Na ovom su se natjecanju naši natjecatelji ujedno upoznali i sa samim vrhom svjetskog karatea, što im sada daje najbolji uvid na koji način i kako se u budućnosti pripremati za daljnja velika natjecanja. Bez obzira što ovoga puta nisu ostvarili neki rezultat, svakako im i sam nastup i neke izborene borbe automatski nose bodove u izbornom procesu za Europsko prvenstvo, koje će se održati iduće godine”, kažu iz krčkog karate kluba i dodaju:
“Moramo naglasiti da je natjecanje bilo izuzetno teško, konkurencija je bila nevjerojatno velika, i iako nisu došli do konkretnog rezultata, unutar Hrvatske sakupljaju bodove koji će pomoći da naši natjecatelji pokušaju izboriti sam nastup na Europskom prvenstvu”.
error: Content is protected !!