Krčka policija uhvatila dilera iz BiH za kojim je tragao Interpol

Policijski službenici Policijske postaje Krk u jutarnjim su satima pronašli 28-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine u Krku za kojim je Interpol-Sarajevo raspisao međunarodnu potragu

Jučer su na području nadležnosti Policijske uprave Primorsko-goranske uhićene dvije osobe stranog državljanstva za kojima je bila raspisana potraga.

Policijski službenici Policijske postaje Krk u jutarnjim su satima pronašli 28-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine u Krku za kojim je Interpol-Sarajevo raspisao međunarodnu potragu zbog provođenja kaznenog postupka za  kazneno djelo „Nezakonita proizvodnja i prodaja opojnih droga“ iz čl. 224 st.1 KZ-a Republike Srpske, a  u svrhu uhićenja i izručenja. Predan je  nadležnom  istražnom sucu Županijskog suda u Rijeci koji mu je odredio ekstradicijski zatvor.

Na graničnom prijelazu Rupa sinoć je u 20.35 sati zatečen 28-godišnji švedski državljanin za kojim je Interpol raspisao potragu  te su ga policijski službenici uhitili temeljem europskog uhidbenog naloga tužiteljstva Švedske, zbog počinjenja više kaznenih djela pranje novca, a potom i predali pritvorskom nadzorniku.

error: Content is protected !!