Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo priključuje se akciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ “Cijepi se PGŽ”

Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo priključuje se akciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ “Cijepi se PGŽ”, te će se sutra, 21. kolovoza cijepiti cjepivom Johnson& Johnson u dvorani Zamet, u 13:30 sati.

Podsjetimo, promotivna kampanja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije „Cijepi se PGŽ”,  ima za cilj podići svjesnost građana o važnosti cijepljenja protiv bolesti uzrokovane virusom SARS-CoV-2, a nedavno je NZZJZ PGŽ kao prvi zavod u Hrvatskoj predstavio i istoimeni edukativni spot u kojem se pojavljuju osobe iz javnog života te pozivaju građane na cijepljenje, a sve u cilju spasa turističke sezone i ulazak u jesen sa što većim brojem procijepljenih građana te kako bismo u konačnici napokon dočekali toliko željeni završetak pandemije.

Voditelj Epidemiološkog odjela NZZJZ PGŽ mr. Dobrica Rončević, dr.med. izrazio je „zadovoljstvo sudjelovanjem Košarkaškog kluba Adria Oil Škrljevo u javnozdravstvenoj promotivnoj akciji „Cijepi se PGŽ”, uz nadu da će i ostali sportski klubovi, ali i osobe iz javnog života također dati svoj doprinos”.

 

error: Content is protected !!