Kino Krk: “Pušteni s lanca” i “Mia i ja”

Sljedećeg tjedna u Kino Krk stiže komedija Pušteni s lanca i animirana avantura Mia i ja

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u petak, 13. listopada 2023. godine, s početkom u 20.00 sati, komedijom Pušteni s lanca (Strays) redatelja Josha Greenbauma, za kojim u subotu, 14. listopada, u 10.00 sati, slijedi animirana avantura Mia i ja (Mia and Me: The Hero of Centopia) Adama Gunna.

Cijena ulaznice za projekcije u Kinu Krk iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, no mogu se nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kreativni Krk uz podršku Vecle.

IZVORNO IME: Strays
REDATELJ: Josh Greenbaum | ŽANR: komedija
ULOGE: Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Isla Fisher, Randall Park, Josh Gad, Harvey Guillén
TRAJANJE FILMA: 93 min

SADRŽAJ FILMA:
Kažu da je pas čovjekov najbolji prijatelj, ali šta ako je čovjek potpuni kreten? U tom slučaju, možda je vrijeme za slatku osvetu, u psećem stilu.

Kada Redžija (Will Ferrell), naivnog, nevjerovatno optimističnog border terijera, ostavi na zlim gradskim ulicama njegov ne tako sjajan vlasnik, Dag (Will Forte), Redži je siguran da ga on nikada ne bi namjerno napustio.

Ali kada se Redži sretne sa Bagom, brbljavim bostonskim terijerom koji mnogo psuje (dobitnik Oskara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Redži konačno shvaća da je bio u toksičnoj vezi i uviđa da je Dag u stvari bezdušni ljigavac.

Odlučan da se osveti, Redži, Bag i Bagovi prijatelji — Megi (Isla Fisher), pametna australska ovčarka koju vlasnik zanemaruje zbog novog šteneta i Hanter (Randall Park), uznemirena njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla, pružanja emocionalne podrške – zajedno kuju plan i upuštaju se u epsku avanturu kako bi pomogli Redžiju da pronađe put do kuće… i natjeraju Daga da plati odgrizanjem dijela tijela koje on voli najviše. (Pomoć: To nije njegovo stopalo).

IZVORNO IME: Mia and Me: The Hero of Centopia
REDATELJ: Adam Gunn | ŽANR: animirani
TRAJANJE FILMA: 85 min

SADRŽAJ FILMA:
Zavirite u čaroban svijet vilenjaka, jednoroga i zmajeva!

Ono što počinje kao fantastična bajka, za Miju postaje stvarnost. Ona mora pronaći snagu i sposobnost da spasi jednoroge i cijeli svijet. Mia je ranije čitala o Sentopiji u knjizi o mitovima te će sada uz pomoć očevog portala ući u taj svijet.

error: Content is protected !!