Kamo za vikend? Od joge do jazza, evo što se sve nudi na Krku

Vikend pred nama bit će u znaku sporta i zdravog života. Dvije biciklijade, joga na otvorenom, sve začinjeno s malo jazza – uz sunce, more i gastro delicije, evo što sve otok Krk nudi ovoga vikenda:

Subota, 20.06.2020.

5. MEĐUNARODNI DAN JOGE U GRADU KRKU

Međunarodni dan joge obilježit će se u Krku na plaži Porporela s početkom u 9.00 sati u organizaciji Samostalne sportske djelatnosti (Surya Yoga Otok Krk / Infinity sport) i Turističke zajednice Grada Krka, te pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Indije.

Program Međunarodnog dana joge 2020. u gradu Krku:

– Joga protokol pod vodstvom certificirane joga voditeljice Svjetlane Vrkljan Radovčić – Surya yoga/yoga otok Krk (asana, pranayama)
– Gong kupka sa vođenim opuštanjem, voditeljice Daliborka Margetić i Tatjana Ljuština Milaković

Sudjelovanje je besplatno, uz korištenje vlastite prostirke i pridržavanje trenutnih epidemioloških mjera HZJZ. Više informacija dostupno je na 091 172 1465

ČETVRTA E-BICIKLIJADA PUNAT-BAŠKA-PUNAT

Sudionici će voziti električne bicikle iz Bike sharinga – Krk bike, a sudjelovanje, okrepa i ručak za sve sudionike su besplatni.

Predviđena dužina trase je 36 kilometara, sa startom u 10 sati na Obali u Puntu. Okupljanje i prijave počinju pola sata ranije, u 09.30, a nakon biciklijade ručak i druženje za sve sudionike organizirano je u restoranu Marina u Marini Punat u 13.00 sati.

Udruga Moj otok osigurava besplatno 20 električnih bicikala, a obavezna je rezervacija do 19.06.2020. Dobrodošli su svi koji imaju električnu biciklu.

JOGA U SOLINAMA

U Solinama startaju satovi joge koje vodi certificirana učiteljica joge Dolores Prodan.

Već ove subote 20. lipnja od 8:30 u Solinama kod velikog bagrema održat će se prvi sat joge. Istoga dana od 20:30 na maloj rivi u Solinama na rasporedu je svirka tibetanskih zdjela.

Ulaz na sve navedeno je dobrovoljna donacija, a dodatne informacije moguće je dobiti putem Facebook profila Doli Yoga.

 

Nedjelja, 21.06.2020.

ROMANTIC STORY – ATRAKTIVNA BICIKLISTIČKA PRIČA S POLASKOM IZ GRADA KRKA

Ova srednje zahtjevna biciklistička tura duga je 38 kilometara i prikladna je za početnike i rekreativce. Raspored vožnje idealan je za parove te uključuje posjet etno muzeju, degustaciju vrbničke žlahtine te opuštajuću vožnju uz more. Vozi se rutom Krk – Kornić – Vrbnik – Punat – Krk. Start i cilj su krčka riva kod sunčanog sata. U 9 sati je okupljanje nakon kojeg slijede vježbe istezanja, a polazak je u 10 sati.

Sudjelovanje na biciklističkim turama je besplatno, a broj sudionika ograničen. Za više informacija kontaktirajte Infinity Sport – Bike Centar Krk na broj 091 5381 042.

JOGA U SOLINAMA

U Solinama startaju satovi joge koje vodi certificirana učiteljica joge Dolores Prodan. Nakon subotnjeg starta, u nedjelju od 8:30 u Solinama kod velikog bagrema održat će se drugi sat joge.

Ulaz je dobrovoljna donacija, a dodatne informacije moguće je dobiti putem Facebook profila Doli Yoga.

SVJETSKI DAN GLAZBE: JAZZ MARENDA

U nedjelju 21. lipnja u Vrbniku od 11 sati na rasporedu čeka “Jazz marenda” sa Tončijem Grabušićem & Z. Radišić, D. Ivelja, na Placi Vrbničkog statuta, dok će u krčkom Domu za starije osobe Mali Kartec nastupiti KD Vrh i sopci iz Udruge sopaca otoka Krka.

Svjetski dan glazbe ove se godine održava pod motom “Umrežimo se glazbom od 7 do 77 godina”.

error: Content is protected !!