JYSK uručio vrijednu donaciju dječjem vrtiću Katarina Frankopan

“Dolaskom na otok Krk, pored otvaranja novih radnih mjesta, želimo doprinijeti lokalnoj zajednici i uljepšati prostore u kojima djeca trenutno borave. Na kraju, upravo sretno djetinjstvo gradi zdrave temelje za budućnost.“

Kako bi uljepšao svakodnevni rad i boravak mališana i odgojitelja, međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK uručio je dječjem vrtiću “Katarina Frankopan”, s otoka Krka, donaciju koja uključuje opremu za pohranu i igru, čime su uređene igraonice u centralnom vrtiću, ali i njegovim podružnicama širom otoka. Tim povodom, najavljeno je i otvaranje prve JYSK trgovine na ovom otoku.

Tomislav Ilijaš, District manager kompanije JYSK u društvu Store managerice Kristine Bijelić posjetio je dječji vrtić i uručio donaciju.

“Svjesni odgovornosti koju imamo, kao kompanija uvijek nastojimo pomoći tamo gdje možemo i gdje je to potrebno. Dolaskom na otok Krk, pored otvaranja novih radnih mjesta, želimo doprinijeti lokalnoj zajednici i uljepšati prostore u kojima djeca trenutno borave. Na kraju, upravo sretno djetinjstvo gradi zdrave temelje za budućnost“, istaknuo je Ilijaš.

JYSK je kompanija koja uvijek brine i daje podršku lokalnim zajednicama, a mladi i održivost su uvijek u fokusu. „Veseli nas što smo ovom donacijom najavili i dolazak prve JYSK trgovine na otok Krk i što već upoznajemo zajednicu.“, dodala je Bijelić.

Kupci u Krku će imati priliku iskusiti inspirativan način kupovine u trgovini uređenoj prema novom skandinavskom konceptu 3.0 koja će svoja vrata otvoriti 18. svibnja na adresi Stjepana Radića 2, Krk u 8 sati. Nova trgovina ujedno predstavlja 55. trgovinu ove kompanije u Hrvatskoj, koja će poslovati na preko 1.000 kvadratnih metara i zaposliti osam djelatnika.

Povodom otvaranja trgovine u Krku, JYSK je pripremio značajne popuste koji će iznositi čak do 60 posto, a tijekom prva dva dana, prvih 100 kupaca može očekivati posebne poklone koji uključuju jastuk ili poplun. Više informacija o ponudama, akcijama kao i kreativnom natječaju možete pronaći na JYSK otvorenje Krk.

error: Content is protected !!