Grad Krk sufinancira preventivni program poticanja neurološkog razvoja beba

Riječ je o programu poticanja normalnog neurološkog razvoja djece, posebice razvoja emotivnog segmenta te fine i grube motorike

U Malenoj gradskoj vijećnici Grada Krka ovog ponedjeljka je održan 114. sastanak Kolegija tijekom kojeg je, među ostalim, prihvaćena inicijativa specijalistice pedijatrije Gordane Tomašić Čubranić za provođenje preventivnog programa IAIM vježbi namijenjenih djeci do 12 mjeseci života.

Riječ je o programu poticanja normalnog neurološkog razvoja djece, posebice razvoja emotivnog segmenta te fine i grube motorike. Predviđeno je provođenje programa tijekom pet tjedana, i to u terminu jednom tjedno u trajanju od dva sata.

Tijekom provođenja programa predviđena je teorijska edukacija s posebnim osvrtom na motoriku dojenačkih refleksa, dojenačkih kolika, prehranu u dojenačkoj dobi i cijepljenje.

Cijena programa za uključivanje jednog djeteta iznosi 250,00 eura, s time da je Grad Krk za roditelje po djetetu osigurao subvenciju u iznosu od 200,00 eura. Zainteresirani roditelji mogu se javiti izravno doktorici, e-mailom: na gordana.tomasic@gmail.com ili telefonom na: 051 424 864.

error: Content is protected !!