Fran Bonifačić na U23 prvenstvu Hrvatske u atletici osvojio zlato i broncu

S njegovog prvog nastupa na mlađeseniorskom prvenstvu Hrvatske Fran se vratio s dva odličja.

29. i 30. kolovoza na atletskom stadionu Sportskog parka Mladost u Zagrebu, u organizaciji HAAK Mladost iz Zagreba održano je državno prvenstvo u atletici za mlađe seniore (U23).

Na natjecanju je nastupio i član Atletskog kluba Krk Fran Bonifačić (2000.g.). S tog njegovog prvog nastupa na mlađeseniorskom prvenstvu Hrvatske vratio se s dva odličja. Prvoga dana osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju u utrci na 110m s preponama s rezultatom 15,13. To je njegov drugi najbolji rezultat na seniorskim preponama. U nedjelju je nastupio u skoku s motkom, te po nešto nepovoljnijim vremenskim uvjetima, preskočio 420cm što je bilo dovoljno za 3. mjesto i brončanu medalju.

“Do kraja atletske sezone želja nam je da Fran nastupi u njegovoj glavnoj discipline – atletskom desetoboju. Nažalost, ove godine zbog iznimnih okolnosti, mnoga natjecanja su otkazana, međunarodona natjecanja bila su većinom zatvorena za natjecatelje iz drugih zemalja tako da nam slijedi još par neizvjesnih mjeseci a potom priprema za iduću sezonu. Čestitamo našem članu i trenerima!”, kažu iz Atletskog kluba Krk.

Čestitkama i lijepim željama za nastavak uspješne sezone pridružuje se i Bodulija.net!

Foto: Arhiva Atletski klub Krk
error: Content is protected !!