FOTO/VIDEO Mitovi, legende i pogled u budućnost: MooK glazbenici u Krku održali jedinstven koncert

Iako su neki od glazbenika bili toliko maleni da su pojedini instrumenti bili veći od njih, i mališani od 4-5 godina i oni stariji pokazali su velik talent i trud!

Advent u Krku ove je nedjelje bio u znaku mališana, pričaonice Zdenka Bašića, mašte i priča, ali i glazbe i sasvim ozbiljnih nastupa.

Djeca, roditelji ali i svi ostali ljubitelji mitova i legendi tako su se imali prilike upoznati sa 24 božićna stvorenja do Badnjaka, odnosno s najzanimljivijim pričama iz hrvatske narodne predaje povezanim s vremenom adventa.

Nakon povratka u prošlost, publika je imala priliku zaviriti i u budućnost: pozornicu su naime preuzeli mali glazbenici, budući gitaristi, bubnjari, klavijaturisti, pjevači…  Prigodan božićni program predstavili su polaznici glazbenih radionica Udruge Muzika u koracima – MooK. Iako su neki od njih bili toliko maleni da su pojedini instrumenti bili veći od njih, i mališani od 4-5 godina i oni stariji pokazali su velik talent i trud. Valja samo pričekati koje desetljeće prije no što ih vidimo na stageu u nekom “odraslom” klasičnom, rock ili pop izdanju!

Osim najmlađih polaznika, pravi mali koncert unutar koncerta održali su i najstariji polaznici MooK-a i zaradili velik pljesak.

Evo kako je bilo ove nedjelje u Krku.

MooK Koncert U Krku

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!