FOTO/VIDEO Kako je Vatra sinoć u Krku ugasila kišu? Ovako

Raniji koncertni termin bio idealan za sve generacije, pa i obitelji i one najmlađe, koji su skupa s Ivanom Dečakom i momcima osvojili pozornicu pod koprivićem uz Veliki park

Ni loša vremenska prognoza ni teški sivi oblaci koji su se nadvili nad otok nisu spriječili brojnu publiku da ove subote dođe na koncert Vatre u Krk. Dapače, odličnim raspoloženjem i nizom svima poznatih hitova, Krčani i Vatra sinoć su zajedničkim snagama “ugasili” kišu – i ustanovili koliko je ovakvih manifestacija nedostalo Krku izvan turističke sezone.

Čini se da je recept za odličnu zabavu i u zimskim korona-vremenima pronađen, to više što je raniji koncertni termin bio idealan za sve generacije, pa i obitelji i one najmlađe, koji su skupa s Ivanom Dečakom i momcima osvojili pozornicu pod koprivićem uz Veliki park.

Već sljedećeg vikenda na isti stage Adventa u Krku stiže JazzObala Kvartet, Gradska glazba Krk i niz predstava i pričaonica za mališane, a kako je Vatra u Krku ugasila kišu (i to uz pomoć bazge!) pogledajte u nastavku.

Advent U Krku: Vatra

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!