[FOTO] Uvertira u bogat jedriličarski (i glazbeni) tjedan: U Puntu održan 38. Croatia cup

Jedriličarski tjedan donosi i pregršt prilika za fotografe i ljubitelje idiličnih morskih vizura, a dio primorskog šarma koji su jedrilice donijele u puntarski akvatorij možete pogledati i u našoj foto galeriji

Službenim startom 38. međunarodne jedriličarske regate Croatia cup ove je nedjelje započeo jedriličarski niz koji će obilježiti sljedeće dane u Puntu.

Red sportskih ogleda na valovima, red dobre zabave na kopnu – tako bi se ukratko mogao opisati sportsko-zabavni program koji slijedi. Nakon proglašenja pobjednika i zabavu na rivi uz grupu The Love Runners, već se sprema novi krug regatnih avantura: službeno otvorenje 17. Alpe Adria Sailing week – Austria Cupa zakazano je za nedjelju u 19 sati, no jedrit će se od ponedjeljka 27. svibnja sve do četvrtka 30. svibnja.

Austria Kup u Punat stiže u organizaciji YC Punat i suradnji s YC Austrija i Hrvatskim jedriličarskim savezom, a nakon dodjele nagrada u četvrtak u 19 sati, na rasporedu je i velika fešta: Alpe Adria Sailing party uvijek fantastičnog Infinity Banda.

Jedriličarski tjedan donosi i pregršt prilika za fotografe i ljubitelje idiličnih morskih vizura, a dio primorskog šarma koji su jedrilice donijele u puntarski akvatorij možete pogledati i u našoj foto galeriji.

Foto: Marijan Milotić/MM Photography

38. Croatia Cup Punat

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!