[FOTO] Karate: Pet zlatnih medalja stiglo na Krk

U finalima su zlatno odličje izborili Luka Šimanić, Leon Burnić, Lucija Bagara, Matija Božić i Amil Majetić

Članovi 3KCro tima ove subote nastupili su na 31. Rijeka kupu koji se održao u sportskoj dvorani Zamet. Na ovogodišnjem Rijeka kupu nastupilo je preko 300 natjecatelja, a pet krčkih karatista se popelo na najvišu stepenicu postolja. Tako su u finalima zlatno odličje izborili Luka Šimanić, Leon Burnić, Lucija Bagara, Matija Božić i Amil Majetić.

Kroz sjajne borbe do finala su stigli Romano Barbalić i Haris Ibrahimović, koji nažalost nisu uspjeli proći posljednjeg protivnika, dok je Niko Depikolzvane u finalnoj borbi izgubio sudačkom odlukom od klupskog kolege Amila Majetića.

U borbi za brončano odličje uspjehom su slavili Lorenzo Aaron Zaldana, Matej Mrakovčić, David Bažinski, Vanessa Kukrika, Lana Crnčić, Doria Maraž, Marija Babić, Adrian Badurina i Ira Šekuljica.

Ceremoniji otvorenja 31. Rijeka kupa prisustvovala je i članica Hrvatske karate reprezentacije i novookrunjena Europska prvakinja Ema Sgardelli koja je u kratkom govoru opisala svoje iskustvo sa Europskog prvenstva održanog u Zadru prošlog tjedna.

 

error: Content is protected !!