FOTO Gradska uprava Grada Krka zasjala u blagdanskom duhu na jedinstven, krčki način

Za kraj još uvijek aktualne godine, svi koji tijekom blagdana posjete prostore Grada Krka imat će priliku uživati u božićnoj bajci doista poseban, na krčki način

Prostor gradske uprave Grada Krka ovoga je ponedjeljka zasjao u adventskom duhu, zahvaljujući suradnji Grada i Udruge Žene za otok, odnosno članice udruge Milene Debruner i njenog Lola dreama.

Prostorije Grada tako su dobile novo, svečano ruho, uz dekoracije koje odišu blagdanima, a ipak iskaču iz standardnih, već viđenih i uobičajenih okvira. Poznata krčka dekoratorica sjajno je spojila simbol grada – ćuka – s božićnim motivima te rukotvorinama i proizvodima članica udruge Žene za otok, i tako na jednome mjestu spojila tradiciju, simboliku, poduzetnički duh i duh božićnog zajedništva i podrške.

Upravo takvim raspoloženjem odisalo je i neformalno odruženje članica udruge s gradonačelnikom Darijom Vasilićem i direktoricom Turističke zajednice Grada Krka Ivanom Kovačić, koji su članicama zahvalili na odličnoj suradnji i čestitali na iznimno uspješnoj 2023. godini, uz najljepše želje u godini koja slijedi. Kako je istaknula predsjednica udruge Žene za otok Jovana Čutul, 2024. godina za udrugu znači nove ambiciozne projekte, među kojima se neki već zahuktavaju.

Za kraj još uvijek aktualne godine, svi koji tijekom blagdana posjete prostore Grada Krka imat će pak priliku uživati u božićnoj bajci doista poseban, na krčki način.

Dio atmosfere donosimo na fotografijama u prilogu, a cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Foto: Marijan Milotić

 

error: Content is protected !!