Donosimo raspored obilaska svetog Nikole i postupak podjele poklona na području grada Krka

Sveti Nikola ove će godine Krk i okolna naselja obići u atraktivnom crvenom oldtimeru, prema rasporedu i terminima koje možete pronaći na priloženoj fotografiji.

Galerija Decumanus i ove će godine, između 27. studenog i 05. prosinca, postati Pošta sv. Nikole gdje će svako dijete dobiti priliku da mu u veliki sandučić postavljen na ulaznim vratima ostaviti poruku s ispisanom ili iscrtanom željom. Sv. Nikola vas čeka, zato požurite!

Uslijed epidemije bolesti COVID-19 program dočeka sv. Nikole i podjele poklon paketa u gradu Krku bit će znatno drukčiji nego li ranijih godina, no pokloni za mališane ipak neće izostati.

Kao što smo već pisali, sveti Nikola ove će godine Krk i okolna naselja obići u atraktivnom crvenom oldtimeru, prema rasporedu i terminima koje možete pronaći na priloženoj fotografiji. Isti letak će svako dijete dobiti i u vrtiću, a djeca koja nisu polaznici vrtića zaprimit će pozivnicu uz koju će taj letak biti priložen.

Podjela poklon paketa vršit će se na način da će svi mališani polaznici Dječjeg vrtića Katarina Frankopan Krk, a koji su prijavljeni na području Grada Krka, svoje poklone dobiti u ponedjeljak, 07. prosinca, u vrtiću, i to u svojim skupinama, a iste će im podijeliti njihove odgojiteljice.

Za djecu koja ne pohađaju vrtić, a prijavljena su na području Grada Krka, poklone će preuzimati njihovi roditelji, uz obvezno predočenje pozivnice koja će biti poslana na adresu na kojoj je dijete prijavljeno. Pokloni će se preuzimati 07. prosinca, od 10.00 – 13.00 te od 15.00 – 17.00 sati na ulazu u Galeriju Decumanus (Ulica J. J. Strossmayera 2) uz obvezno poštivanje svih epidemioloških mjera. Poklon može preuzeti isključivo po jedan roditelj!

Sve dodatne informacije dostupne su u Centru za kulturu Grada Krka, na telefonu 051 220 041.

error: Content is protected !!