Crveni križ u plavom okviru: Vrijedni volonteri na Vozu prikupili čitav kontejner otpada

Nakon više sati vrijednog rada čišćenja obale i prikupljanja smeća po plaži prukupljeno je nešto više od jednog kontejnera otpada

Akcija Gradskog društva Crvenog križa Krk “Crveni križ u plavom okviru“ tradicionalno se provodi u suradnji s vrijedim članicama i članovima Planinarskog društva Obzova otok Krk, a prošle je subote provedena na području Općine Omišalj, na plaži Peškera (kamenolom Voz).

Nakon više sati vrijednog rada čišćenja obale i prikupljanja smeća po plaži prikupljeno je nešto više od jednog kontejnera plastičnog otpada, krupnijeg plastičnog otpada i nešto organskog otpada – naplavina, drva i dasaka.

“Hvala svim članovima Planinarskog društva Obzova (15 osoba) koji su sudjelovali u akciji kao  i onima koji su pomogli u  realiziraciji ove eko akcije. Hvala Komunalnom poduzeću Ponikve d.o.o. Krk koji su nam besplatno organizirali prijevoz otpada i donirali eko vreće za otpad u sklopu kampanje #GreenBagKrk”, kažu iz Crvenog križa Krk.

Po završetku akcije Gradsko društvo Crvenog križa Krk doniralo je vrijednim volonterima, u znak zahvalnosti, eko vrećice s oznakama eko akcije “Crveni križ u plavom okviru”.

 

error: Content is protected !!