Crikvenica zove na maškaranu zabavu, čajanku i maškaranu šetnju

Planinarsko društvo Strilež organizira maškaranu šetnju po Ljubavnoj cestici u subotu

CRIKVENICA Nakon subotnje zabave i nedjeljne čajanke u šatoru u Crikvenici, nastavljaju se crikvenički maškarani dani puni pozitivne energije i veselja, ali i rekreacije. Planinarsko društvo Strilež organizira maškaranu šetnju po Ljubavnoj cestici u subotu (11. veljače). Kreće se s Trga Stjepana Radića u 10,30 sati. Prijaviti se možete putem mail adrese prijava@tzg-crikvenice.hr.

Nakon dnevne rekreacije na svježem zraku, večernji sati su vrijeme za zabavu u maškaranom šatoru na Trgu Stjepana Radića uz glazbeni sastav Fortunal. Zabava počinje u 21 sat. U nedjelju od 15 sati nova čajankum uz animaciju, tombolu, igre i ples.

Poseban događaj djecu očekuje u srijedu, 15. veljače, u OŠ Zvonka Cara. Čakavsko maškarano zapolne, zabavni program za najmlađe u znaku čakavskih pjesmica i recitacija počinje u 17 sati.

Prošloga četvrtka su u Selcu započela maškarana događanja, koja se nastavljaju. Na redu je Tusti, drugi maškarani četvrtak po redu (9. veljače), kada od 16 sati ponovo kreće mantinjada po Selcu, uz maškaranu zabavu u 20 sati u šatoru na Harmici. Sve maske željne dobre zabave rasplesat će DJ Steve. U subotu, 11. veljače, od 20 sati održat će se maškarana zabava u šatoru, također uz DJ Stevea.

Ne zaboravite, tjedan do sljedećega vikenda bit će još slađi uz “Veselu maškaranu škrinjicu” i njezine brojne pogodnosti, o čemu možete više saznati na www.maskare.net i na letku Maškara 2023. Vrijeme će vam proletjeti i dok na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica budete gledali najveseliju i najšareniju foto galeriju. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2023.

Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od šatora, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom. Vozni red možete pogledati na Facebook stranici TZG Crikvenice i na www.rivieracrikvenica.com.

Organizator Maškara 2023. u Crikvenici je TZ Grada Crikvenice, a suorganizator Catering Derossi. Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su: Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, Jadran Crikvenica, Eko-Murvica, Županijska lučka uprava Crikvenica.
error: Content is protected !!