Članovi Karate kluba Krk osvojili tri medalje na iznimno jakom međunarodnom natjecanju

Na Krk su medalje donijeli Nadia Ibrahimović. Elias Josip Rudman i Amil Majetić

Od petka 18. do nedjelje 20. ožujka u Samoboru održano je jedno od najjačih međunarodnih natjecanja u karateu. Na Grand Prix Croatia nastupilo je skoro 2000 natjecatelja iz 33 države, a o njegovoj veličini svjedoči i podatak da su pojedine kategorije imale čak 40 do 60 natjecatelja.

To ipak nije omelo natjecatelje Karate kluba Krk Croatia, koji su i u ovako snažnoj konkurenciji uspješno zabilježili odlične rezultate.

Nadia Ibrahimović sa dvije pobjede nad predstavnicama Italije i Slovenije stigla je u polufinale, gdje sa izgubljenom borbom ulazi u repasaž za 3. mjesto. U rapasažu Nadia pobjeđuje predstavnicu Slovačke 1-0 te si je time osigurala 3. mjesto.

Elias Josip Rudman sjajnim borbama i pobjedama nad predstavnicima Italije i Kosova odlazi u finale gdje gubi od predstavnika Ukrajine 1-0 te osvaja 2. mjesto.

Svoju dominaciju u kategoriji od prve borbe pokazao je Amil Majetić te pobjedama nad predstavnicima Italije i Hrvatske dolazi do finala. Kao favorit u finalu nakon dobrog početka borbe zbog udarca u trbuh, koji su suci odlučili da je bio prejak iako natjecatelji nose zaštitne prsluke ispod kimona, biva diskvalificiran i osvaja 2. mjesto na ovom jakom turniru.

Uz osvajače odličja nastupili su i Mia Maria Rudman, Lucija Lesica, Matteo Mrakovčić Wernoth, Niko Depikolzvane, Luka Rafaj, Lucija Rafaj, Luca Mrakovčić Wernoth, Amar Džebo i Ena Džebo.

error: Content is protected !!