Božićna hartulina iz Punta

Iz udruge “Puntarske užance” pozivaju se djeca da napišu pismo Djedu Božićnjaku i ubace ga u sandučić dobrih želja na Trgu zahvalnosti. Najljepša pisma djedica će i nagraditi!

Tijekom cijelog prosinca, sve do Badnjaka, posjetitelji i mještani Punta i Stare Baške moći će uživati  u najljepšem dobu godine kroz bogati glazbeni, sportski i zabavni program.

Ukrašavanjem božićnog drvca na Trgu Zahvalnosti, u petak, 10.12. u 12:30 sati počinje Božićna hartulina. Drvce će ukrasiti djeca osnovne škole Punat koja su izradila ukrase za bor.

Već istoga vikenda, u nedjelju, 12.12. u 12 sati nastupit će djevojke iz Mažoretkinja otoka Krka, a  od 12:30 sati na rasporedu su projekcije crtanih filmova i predstava. Za kraj, od 17 sati, zasladite se uz frite.

Tijekom  subote i nedjelje, 11. i 12. prosinca u  jutarnjim satima,  11 do 13 sati održat će se sajamska ponuda “Žveltih rožica”, a u popodnevnim satima, od 17 do 22 sata, svim posjetiteljima na raspolaganju je ugostiteljska ponuda uz muziku DJ-a Božićni.

Iz udruge “Puntarske užance” pozivaju se djeca da napišu pismo Djedu Božićnjaku i ubace ga u sandučić dobrih želja na Trgu zahvalnosti do 22.12.2021.  Potrebno je napisati i ime, prezime, adresu i dob.

Djeco, jako se potrudite, jer ona najljepša pisma djedica će i nagraditi!

 

error: Content is protected !!