Božićna čarolija u Dubašnici: U Malinskoj se otvara Kuća Djeda Božićnjaka

Dolazak djedice obilježit će prigodan glazbeni program, a djeca će moći iskoristiti priliku upoznati djedicu i razgledati njegov dom

U Malinsku je stiglo najsvečanije doba godine, uz najpopularnijeg djedicu: u ponedjeljak 5. prosinca s početkom u 17 sati se svečano otvara jedinstvena Kuća Djeda Božićnjaka.

Dolazak djedice od 17 sati obilježit će prigodan glazbeni program, a djeca će moći iskoristiti priliku upoznati djedicu, razgledati njegovu kuću te svoju uspomenu zauvijek obilježiti prigodnom fotografijom. Nažalost, zbog lošeg vremena otkazan je dolazak djece vlakićem Djeda Božićnjaka.

Zbog najave lošeg vremena, otvaranje Adventa u Malinskoj planirano za nedjelju, 4. prosinca odgođeno je za utorak 6. prosinca te će tako utorak biti obilježen dvostrukim programom. Sveti Nikola u Malinsku će pristići u 17 sati, a svečano otvorenje Adventa u Malinskoj započet će u 18 sati, kada će se po prvi put upaliti adventske svijeće i božićne lampice.

Osim uživanja u bogatom programu svi posjetitelji će za uspomenu moći dobiti fotografiju izrađenu na posebno pripremljenom photo pointu. Svoj će nastup održati kumpanija Tramuntana, a ugostitelji pripremaju posebnu ponudu kuhanog vina i čaja.

error: Content is protected !!