Bez mobitela i interneta, igrajmo se kao nekada: Ki gre na igre u Krk?

“Prijavite svojeg mališana na jedinstveno iskustvo pod nazivom “Igranje po starom gradu – Krk”! Želimo vam pokazati kako je to izgledalo prije mobitela i interneta, vraćamo se 30 godina unatrag, idemo offline!”

Nakon dva iznimno uspješna druženja na krčkim ulicama, Marko Sladić i Žene za otok organiziraju još jedno igranje starom jezgrom grada Krka. Nova runda “Ki gre na igre – Krk” zabave zakazana je 21. listopada od 10 do 13 sati, sa startom na rivi – kod ulaza u Veli park.

“Već smo se zabavljali, ali čuli smo kako vam se to iznimno svidjelo! Stoga, krećemo po još! Primijetili smo da tradicionalni načini druženja i igre još uvijek imaju poseban značaj, pa smo odlučili pozvati stručnjaka za dječje igre, prirodu i avanturističke šumske dogodovštine – Marko Sladic . Zajedno smo osmislili nove igre i pozivamo vas da nam se pridružite! Konkretno, pozivamo svu djecu koja su spremna s nama vratiti igre na ulice starog grada Krka. Neka Stari grad oživi! Hajde da se zabavimo baš kao što smo i sami nekada to radili. Napunit ćemo ulice, obalu, trgovine, Kamplin… Neka odjekuje smijehom i veseljem djece!” kažu organizatori i dodaju:

“Prijavite svojeg mališana na jedinstveno iskustvo pod nazivom “Igranje po starom gradu – Krk”! Želimo vam pokazati kako je to izgledalo prije mobitela i interneta, vraćamo se 30 godina unatrag, idemo offline!”

Aktivnosti uključuju: četveronožnu utrku, utrku oko katedrale, “Kuda po otoku?” – kamp s Markom Sladićem, potezanje konopa, kako raditi najbolje dišpete po susjedstvu, potragu za blagom s Jovanom, penjanje na drvo, crtanje znamenitosti na Rivi (koristeći kredu), odmor i okrjepu i tombolu.

Maksimalno se može prijaviti 26 djece starijih od 7 godina, a preporučuje se da sa sobom uzmu ruksak s vodom, sendvičem i voćem. Preporučen je dobrovoljni prilog u iznosu od 10€ (plaćanje na licu mjesta, za opremu i materijale).

Svoje mjesto moguće je rezervirati na:

E-mail: markosladicom@gmail.com
Viber/WhatsApp/SMS: 0923093307
Facebook: Marko Sladic
Instagram: marko_sladic

error: Content is protected !!