Svečano otvorenje nove pješčane plaže na otoku Rabu uz nastup Nene Belana i vatromet

Nakon glazbenih nastupa slijedi plesni program i spektakularni vatromet u 21:55 nakon čega nastupaju glavne zvijezde večeri, Neno Belan i Fiumensi

U srijedu, 29. lipnja će se svečano otvoriti nova pješčana plaža u sklopu hotela Valamar Padova na otoku Rabu u čije je uređenje Imperial Riviera uložila više od 2 milijuna eura. Tim povodom, Imperial Riviera i Valamar Riviera pozivaju građane na otvorenje plaže uz bogati zabavni i glazbeni program koji će zaokružiti nastup Nene Belana i sastava Fiumensi.

Okupljanje svih zainteresiranih predviđeno je u 19:30 nastupom lokalne Klape Krijanca, nakon čega će pozornicu zauzeti DJ Vedran Car, poznati voditeljski glas na Otvorenom radiju. Nakon glazbenih nastupa slijedi plesni program i spektakularni vatromet u 21:55 nakon čega nastupaju glavne zvijezde večeri, Neno Belan i Fiumensi.

“Imperial Riviera je još 2012. godine prema Gradu Rabu inicirala projekt izgradnje, proširenja i uređenja plaža na području Banjola, od hotela Valamar Padova do Padova Premium Camping Resorta. U anketama koje Imperial Riviera redovito provodi među svojim gostima upravo je potreba izgradnje i uređenja plaža na Rabu bila najčešća tema. Kontinuirano ulažemo u turistički razvoj destinacije Rab i kvalitetu usluge, a nova moderno uređena plaža bit će otvorena kako za naše goste, tako i za sugrađane.  Posebno se ovim putem želimo zahvaliti Gradu Rabu, s kojim već odavno postoji suglasnost o zajedničkom interesu izgradnje predmetne plaže, a također Lučkoj Upravi Rab i Županijskoj upravi Primorsko-goranske županije uz čiju podršku smo uspješno realizirali ovu vrijednu investiciju”, izjavio je Vlado Miš, direktor destinacije Rab u Imperial Rivieri.

Na novouređenoj plaži su postavljeni baldahini i ležaljke, te nekoliko atrakcija za djecu, a dio plaže je predviđen kao slobodna zona u kojoj kupači po želji mogu postaviti i svoje ručnike. Kapaciteta za oko 700 kupača, pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela trenutno je najmodernija i najljepše uređena plaža na otoku Rabu. Plažom upravlja Imperial Riviera kao koncesionar, a plaža je osim gostima hotela Valamar Padova otvorena i svim sugrađanima i ostalim turistima koji borave na otoku Rabu.

error: Content is protected !!