Andrinja 2021: Punat proslavio svoj dan uz dodjelu priznanja i godišnje nagrade

Godišnju nagradu Općine Punat primio je Fran Bonifačić, koji je ovim vrijednim priznanjem nagrađen zbog njegovih iznimnih postignuća u atletici na europskoj i državnoj razini te doprinosa od osobitog značaja u području sporta

Jučer, u utorak 30. studenog, Punat je proslavio svetkovinu sv. Andrije, zaštitnika Župe i Općine, kao i ribara, trgovaca, užara, mesara i vodonoša.

Zbog epidemioloških uvjeta ovogodišnja Andrinja obilježena je nešto skromnije no što je to uobičajeno, uz procesiju i svečanu misu u župnoj crkvi, ali i boćarski turnir i svečanu dodjelu javnih i drugih priznanja Općine Punat u Galeriji Toš.

Zahvalnicu Općine Punat tom su prilikom primili Marino Manzoni zbog osmišljavanja i organizacije aktivnosti u svrhu promicanja očinstva kroz razne programe i projekte te Nadija Manzoni za osmišljavanje, organizaciju i realizaciju projekta – ljetne škole hrvatskog jezika „CROKI 2021“, koja je održana u Puntu u svrhu boljeg upoznavanja hrvatskog jezika, povijesti, tradicije i kulture, a na kojoj je sudjelovalo 15-ak polaznika.

Godišnju nagradu Općine Punat primio je Fran Bonifačić, koji je ovim vrijednim priznanjem nagrađen zbog njegovih iznimnih postignuća u atletici na europskoj i državnoj razini te doprinosa od osobitog značaja u području sporta.

Osim zahvalnica i godišnje nagrade, nagrađene su i Ana Lipovac, Ivana Mrakovčić i Nina Mrakovčić, bivše učenice Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir Krk, sada studentice, koje su sve četiri godine srednjoškolskog obrazovanja završile odličnim uspjehom.

error: Content is protected !!