Ana Kabalin i Slađana Čolović kao šećer na kraju Acoustic Monday serijala u Puntu

Spomenimo samo Parni Valjak, Zdenka Runjića, Zoricu Kondža, Denis i Denis i Josipu Lisac, a tu su i  Anine autorske pjesme, prepoznatljivog zvuka riječke pop rock scene

Serijal koncerata Acoustic Monday koji je tijekom ovoga ljeta uljepšavao ponedjeljke u Puntu završava koncertom Ane Kabalin i Slađane Čolović, koje na Trg zahvalnosti stižu u 20.30 sati.

Na programu koncerta nalazi se presjek ostvarenih suradnji Ane Kabalin kao pratećeg vokala sa zvijezdama hrvatske glazbene scene, kroz odabir poznatih hrvatskih evergrina. Spomenimo samo Parni Valjak, Zdenka Runjića, Zoricu Kondža, Denis i Denis i Josipu Lisac, a tu su i  Anine autorske pjesme, prepoznatljivog zvuka riječke pop rock scene.

Ovim atraktivnim repertoarom Ana Kabalin i Slađana Čolović žele predstaviti publici svoje dugogodišnje iskustvo u različitim glazbenim žanrovima i na velikim svjetskim pozornicama, u novom ruhu.

Među ostalim, večeras će izvesti i pjesmu „Dan kao san“ za koju je Ana, u duetu sa autorom skladbe Sandrom Bastiančićem snimila i videospot, a sve kao najavu singla u izdanju Dallas Recordsa koji će izaći za koji dan.

error: Content is protected !!