Krčkom pršutu zlatna medalja na 16. ISAP-u Tinjan

Stručna komisija koju čine članovi udruge senzornih analitičara pršuta – GUSTUS, dodijelila je krčkom pršutu Žužić zlatnu medalju dok je za šampiona 16. ISAP-a proglašen dalmatinski pršut pršutara Smjeli d.o.o. iz Dugopolja

Na upravo održanom 16. Internacionalnom sajmu pršuta u Tinjanu, krčki pršut Vjekoslava Žužića dobio je zlatnu medalju i time potvrdio svoj status najboljeg hrvatskog pršuta u 2024. godini.

Ovaj se sajam organizira u Općini Tinjan od 2006. godine kada se Općina Tinjan proglasila Općinom istarskog pršuta. ISAP je jedna od najvažnijih turističko – gospodarskih manifestacija središnje Istre koju svake godine posjeti i više od 25.000 posjetitelja.

Na ovogodišnjem sajmu predstavilo se četrdesetak proizvođača pršuta iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Portugala, Španjolske i Crne Gore.

Stručna komisija koju čine članovi udruge senzornih analitičara pršuta – GUSTUS, dodijelila je krčkom pršutu Žužić zlatnu medalju dok je za šampiona 16. ISAP-a proglašen dalmatinski pršut pršutara Smjeli d.o.o. iz Dugopolja.

Sve o Krčkom pršutu Žužić možete pročitati na mrežnim stranicama, OVDJE.

error: Content is protected !!