Općina Omišalj: Natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2024./2025.

Rok za prijavu na natječaj je 25. listopada 2024. godine te se prijava vrši e-mailom

Općina Omišalj objavila je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima preddiplomskih i diplomskih studija za školsku/akademsku godinu 2024./2025. te ujedno i natječaj za učenike i studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja.

“Općina Omišalj kontinuirano nagrađuje trud i ostvareni uspjeh učenika i studenata pa smo za ovu školsku, odnosno akademsku godinu predvidjeli uvećanje iznosa stipendija za 30% u odnosu na prethodnu godinu. Vjerujemo da će ovo biti poticaj za naše stipendiste te dodatni motiv za učenje i obrazovanje”, poručuju iz Općine.

Rok za prijavu na natječaj je 25. listopada 2024. godine te se prijava vrši e-mailom na adresu irena.veljacic@omisalj.hr ili osobno u Upravni odjel Općine Omišalj. Svi detalji natječaja i obrasci zahtjeva mogu se naći na mrežnim stranicama Općine Omišalj (www.omisalj.hr – javni natječaji i pozivi – stipendije 2024. godina).

Sva pitanja vezana koja se odnose na natječaje mogu se u navedenom roku postavljati elektroničkim putem slanjem upita na adresu: irena.veljacic@omisalj.hr.

error: Content is protected !!