Radionica “Upravljanje novcem” s Kristinom Ercegović u sklopu serije edukacija Aktivne otočanke

Ova radionica idealna je prilika za sve koji žele preispitati svoje uvjerenja o novcu, unaprijediti svoje financijske vještine te steći korisne alate za dugoročnu financijsku sigurnost

U sklopu serije edukacija, predavanja i radionica pod nazivom AKTIVNE OTOČANKE, 8. listopada s početkom u 17:00 sati u Kinu Krk održat će se radionica “Upravljanje novcem” koju vodi Kristina Ercegović, EMBA, renomirana poduzetnica, poslovna savjetnica i autorica šest knjiga iz područja poduzetništva i financijskog upravljanja.

Radionica je osmišljena kako bi sudionicima omogućila bolji uvid u financijsko upravljanje i pomogla im da razviju zdrav odnos prema novcu. Polaznici će naučiti kako učinkovito zarađivati, pametno trošiti, štedjeti i investirati te izbjegavati najčešće pogreške u financijskim odlukama. Osim toga, radionica će pružiti praktične savjete o tome kako monetizirati svoje strasti, pokrenuti vlastiti posao i pregovarati za bolju plaću.

Kristina Ercegović je serijska poduzetnica koja od 2002. godine aktivno sudjeluje u hrvatskoj poduzetničkoj sceni. Osnivačica je portala www.mojnovac.hr, prethodno poznatog kao www.zeneinovac.com, te je do sada napisala šest knjiga, među kojima i priručnik “Ne radi se o novcu, radi se o nama”. Ercegović je poznata po svom radu s malim poduzetnicima, mentoriranju i vođenju brojnih edukativnih projekata vezanih uz financijsko poslovanje. Osim bogatog poduzetničkog iskustva, Kristina je i voditeljica sistemskih konstelacija, što njen pristup financijskom savjetovanju čini jedinstvenim.

Ova radionica idealna je prilika za sve koji žele preispitati svoje uvjerenja o novcu, unaprijediti svoje financijske vještine te steći korisne alate za dugoročnu financijsku sigurnost.

Prijave isključivo na mail: zenezaotok@gmail.com

error: Content is protected !!