Javni natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Općine Punat

Stipendija za učenike iznosi 107,00 € mjesečno, za studente 160,00 € mjesečno, a za studente koji se nalaze u 10% najuspješnijih studenata na pojedinoj studijskoj godini iznosi 213,00 € mjesečno

Općina Punat raspisala je Javni natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Općine Punat za školsku/akademsku godinu 2024./2025.

Pravo prijave na natječaj imaju učenici srednjih škola i redoviti studenti koji ispunjavaju jedan od uvjeta:

– ostvareni školski/akademski uspjeh
– imovinski/socijalni status
– ostvaren školski/akademski uspjeh za deficitarna zanimanja utvrđena Odlukom o deficitarnim zanimanjima na području Općine Punat za školsku/akademsku godinu 2024./2025.

Na natječaj se ne mogu prijaviti studenti koji upisuju ponovo istu godinu studija, bez obzira je li riječ o istom ili drugom visokom učilištu ili imaju upisano mirovanje obveza studenata u akademskoj godini za koju je raspisan natječaj.

Stipendija za učenike iznosi 107,00 € mjesečno, za studente 160,00 € mjesečno, a za studente koji se nalaze u 10% najuspješnijih studenata na pojedinoj studijskoj godini iznosi 213,00 € mjesečno.

Prijava na Natječaj s traženom dokumentacijom navedenom u točki VI. ovog Natječaja dostavlja se putem e-maila na adresu: pisarnica@punat.hr, osobnom dostavom u pisarnicu ili putem pošte na adresu Općina Punat, Novi put 2, 51521 Punat.

Krajnji rok za dostavu prijava je 25. listopada 2024. godine neovisno o načinu dostave. Prijave koje pristignu nakon 25. listopada 2024. godine bez obzira na način dostave smatraju se zakašnjelima. Prijave s nepotpunom dokumentacijom i prijave koje nisu podnesene u propisanom roku neće se razmatrati, a dostavljena dokumentacija vratit će se podnositelju prijave.

Cjelovit tekst natječaja i pripadajući obrasci za prijavu nalaze se OVDJE, a za sva dodatna pitanja ili nejasnoće možete se obratiti službenici Lani Orlić Brozić putem e-maila: lana.orlic@punat.hr ili na broj telefona: 051/855-600

 

error: Content is protected !!