Šilo: 11. susret ljubitelja atraktivnih WV kampera

U terminu Kombi susreta svi su dobrodošli na razgledavanje vozila, gdje će im vlasnici kombija rado dati odgovore na pitanja o njihovim vozilima

U kampu Tiha u Šilu od 12.09. do 15.09.2024. održava se susret ljubitelja WV kampera (kombija). To je jedanaesti susret po redu koju organizira skupina slovenskih zaljubljenika u WV kampere.

Susret je zamišljen kao druženje zaljubljenika u WV kombije koji su pretvoreni u kampere. Na susretu se može vidjeti sve linije WV kombija od prvog T1 pa sve do linije T7. Dodjeljuju se i nagrade u pet kategorija: Najljepši kombi (po izboru svih sudionika), najbliži od doma do Krka, najdalji od doma do Krka (prošle godine nagradu je dobio vlasnik kombija iz Rumunjske), najstariji kombić i najbolji plivač.

Prvi susret organiziran je još 2010. godine u Njivicama, također na otoku Krku. Tada još nije bilo Facebooka i sve se dogovaralo preko foruma. Svaki slijedeći susret dogovaran je u hodu. Idući je bio u Klenovici, potom u Selcu i četvrti u Rači. Nažalost, došlo je do nesuglasica između organizatora te je došlo do prestanka organiziranja susreta. Budući da je to već bila tradicija, Slovenac Anton, godišnji sudionik “susreta”, preuzeo je inicijativu u svoje ruke. Dogovorio je slijedeći susret u kampu Pila u Puntu, gdje je do sada organizirao čak četiri susreta.

Organizator susreta Matej Švarc navodi: “Prošle godine smo se moj dugogodišnji prijatelj Anton i ja našli na Cresu i rekao mi je da bi volio napraviti još jedan “kombi susret” negdje na obali. Upravo tada nam je suđeno da svratimo kod mog prijatelja u Krk, točnije u kamp Tiha u Šilu, gdje smo odmah pronašli zajednički jezik za novu lokaciju, tj. da se nova tradicija „kombi susreta“ nastavi. Ove godine, drugi put zaredom, pomažem Antonu oko cjelokupne organizacije eventa. I vrlo sam sretan što mogu najaviti da već imamo više od 75 kombija i pet zemalja prijavljenih za ovu godinu.”

U terminu Kombi susreta svi su dobrodošli na razgledavanje vozila, gdje će im vlasnici kombija rado dati odgovore na pitanja o njihovim vozilima.

error: Content is protected !!