Traže se statisti za snimanje nezavisnog američkog filma “Tidepools”

Dugometražni igrani film “Tidepools” je dramska priča o prijateljstvu i odrastanju dvojice dječaka koji se, iako mladi, moraju suočiti sa svijetom odraslih, boriti se za sebe i protiv nepravde koja im se nanosi

Na otoku Krku će se od 7.9. do 1.10.2024. godine snimati dugometražni igrani film „Tidepools“, u produkciji Četiri film d.o.o. koji je u svojstvu servisnog producenta za američku produkcijsku kuću Bluestorm LLC iz Kalifornije.

Produkcija Četiri film d.o.o. se uspješno bavi produkcijom dokumentarnih i igranih filmova. Filmovi su primljeni u službenu konkurenciju najvažnijih filmskih festivala u svijetu, a osvojili su preko 70 nagrada za produkciju audiovizualnih djela. Uz proizvodnju vlastitih filmova pružaju i usluge servisne produkcije, pa su tako sudjelovali na više stranih projekata od kojih izdvajaju „River Wild“, „Knights of the Zodiac“, koji je producirao Universal, jedan od najvećih svjetskih filmskih studija.

Dugometražni igrani film „Tidepools„ je dramska priča o prijateljstvu i odrastanju dvojice dječaka koji se, iako mladi, moraju suočiti sa svijetom odraslih, boriti se za sebe i protiv nepravde koja im se nanosi.

Za potrebe snimanja filma koji će se snimati na otoku Krku, te na području Lovrana i Matulja produkcija Četiri film d.o.o. proslijedila je sljedeću objavu:

Traže se statisti za potrebe snimanja nezavisnog američkog igranog filma “Tidepools”. Tražimo razne profile statista s područja Krka, u obzir dolaze i statisti s područja Rijeke i okolice. Snimanja će biti na raznim lokacijama na otoku Krku te na području Lovrana i Matulja.

Tražimo muškarce, žene i djecu svih uzrasta, a koji će biti angažirani u ulogama seljana, trgovaca ribom, putnika u vlaku i prolaznike. Važan je prirodan izgled, bez modernih frizura, tetovaža i piercinga.

Prijavu mogu poslati svi muški i ženski statisti od (20-80 godina), raznih profila, te djeca od 08-16 godina.

Također tražimo;
Stand in za mlade glumce (09-14 godina) –
Mladog dečka koji je dobar plivač (12 – 14 godina)
Dječake koji znaju igrati nogomet (9 – 14 godina)
Djeca za plivačke scene koji su izvrsni plivači (8-16) godina

Ako se prijavljujete za neku od ovih uloga molim da navedete u opisu e-maila. Prijave se primaju do 05.09.2024. Za više informacija javite se na statistimedia@gmail.com

Za sve ostale informacije na raspolaganju je Ana Krce, Line Producer, e-mail: ana.krce@4film.hr

error: Content is protected !!